Eilen näin taas ketun, tällä kertaa vanhan tutun, sen tiukkiksen, Hopean. Huhhei, se voitti tällä kertaa. Mä yritin saada A-tuloksen, vaan C tuli. Koko päivä oltiin, ja Hannaa paleli kun oli pilvistä ja jotain neljä tai viis astetta vaan.

Tämmöstä luki LUT-pöytäkirjassa.

Ahdinkoputken läpäisy nopea, vaivaton

Tyhjän luolan tarkistus vajaa, intovinkumista, ei madalluksia

Arvostelu: Koira hyvin luolaan. Nopea kaivautuminen hiekasta. Hyvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy T-pesään. Koira seuraa hyvin. Aloittaa tunnustelevan painostuksen pikkuhiljaa edeten puoleen ahdinkoon. A-kettu iskee yli puolen välin, koira ei kestä tänään ketun iskuja ja tyytyy työskentelemään loppukokeen ajan ahdingon tkaa. A-kettu todella kova.  Koiralla hyvä kunto ja haukku. Tyhjä luola myös pudottaa pisteitä.

Pisteet ja saavutettu kehitysaste C36.

Tuomari oli Tanja Rinnetmäki

Siellä oli 15 koiraa, joista 5 yritti A:ta, mutta yksikään ei saanut. Hienoa oli se, että Teukka sai parhaat pisteet, täydet mitä B-tasolla voi saada eli B44! Myytti sai kans B:n eli yrittää seuraavaks samaa kuin mää eli A:ta. Siihen menee aikaa, mennään kokeeseen vasta syssymmällä kun taas Ikaalisissa on uusia kokeita. Merri kuulemma sitä ennen treenaa, jos sekin vaikka pääsis sitten kokeilemaan. Merri lähettää Ilonalle terveisiä, että mennään joskus harkkaamaan. Yhdessä ja samassa autossa, jos Saanalla on korvatulpat ja pitkät hermot. Toi jätkä kun pitää autossa usein meteliä.